Радно време ПУ Жан Жак је од 7:30 до 18 часова

arrows
upisdece

Уколико желите да упишете Ваше дете у вртић Жан Жак, потребно је да нам се јавите и закажете упознавање са нама. Упитник са основним подацима о детету – његовим навикама, особинама, понашању, здравственом стању,саставни су део Уговора који потписуемо приликом уписивања Вашег детета у наш вртић. Разговор са Вама помоћи ће нам да што боље упознамо Ваше дете, припремимо га за вртић и пружимо му осећај припадања, олакшамо дане адаптације, јер у Жан Жаку верујемо да је свако дете посебно, и да је такав приступ, не само пожељан, већ и неопходан.

savetovaliste-2

Деца у овом периоду пролазе кроз бурне развојне фазе, које су често помешане са доласком нове бебе у дом, поласком у вртић, честим раздвајањем од родитеља, пресељењем, сукобом са вршњацима и сл. Неке од тих ситуација се, из угла одраслог, чине баналне, али за дете су оне компликоване колико и за нас развод, губитак посла или драге особе. Ту смо да покушамо да вам помогнемо својим стручним знањем и искуством, да разменимо са Вама идеје и савете, али и да Вас подсетимо на све добре ствари које радите за своје дете!

petak-2

Сваког првог петка у месецу, децу позивамо на вечерња дружења у Жан Жаку.

Жељно одбројавамо дане до ових пиџама журки, на којима се играмо, слушамо музику, плешемо, причамо приче, маскирамо се и гледамо пројекције занимљивих цртаних филмова.

За то време наши родитељи имају слободно, безбрижно вече.

biblioteka-2

Наша библиотека је доступна свој нашој деци и њиховим родитељима. Позајмљујте, чувајте, читајте и размењујте искуства са нама. Свако дете приликом уписа добија чланску карту и са њом постаје пуноправан члан наше библиотеке на коју смо посебно поносни. Књигама и бризи о њима, приписујемо посебан значај, јер верујемо да је читање богаћењу речника деце предшколског узраста.